HÍREK, ÚJDONSÁGOK

2014.04.04.

Vizuális segédeszközök boltja normál és eltérő fejlődésű gyerekeknek egyaránt

 

Magunkról, röviden

Amikor az ember gyermeket vállal, van egy elképzelése a nevelésről. Ez nálunk is így történt.
Gondtalan, boldog várandóság után megszületett a kislányunk. Már egy évesen éreztünk nála furcsaságokat, pl. kerülte a tekintetünket, általában csak egyedül szeretett játszani, és a játszótéren is csak hintázni szeretett. Azt sem szeretete, ha jön hozzánk valaki, a bölcsödében is problémák voltak a szabályok elfogadásával.
2 évesen elvittük mindenféle vizsgálatra, míg végül megkaptuk a végleges diagnózist: „autizmus spektrumzavar lehetősége felmerül”. Ezeket a szavakat napokig fel sem fogtuk, egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni ezzel a helyzettel. Éjszakákat bújtuk az internetet, hogy megértsük, hogy a lányunk mit miért tesz. Ő nem egy rossz gyerek, csak egyszerűen, másnak született.  Sokáig még a családdal sem mertük közölni ezt a tényt, mert szégyelltük. Elkezdtünk keresgélni fejlesztő intézmények után. A fejlesztések és a rengeteg itthoni ráfordított idő meghozta az eredményét.  A fejlesztéshez használt segédeszközöket mindet nekünk kellett előállítani saját kreativitásunkra hagyatkozva, ugyanis ezeknek a gyerekeknek semmilyen segéd  és fejlesztő eszköz nem kapható elérhető áron.

Ez a boltot azért hoztuk létre, hogy segítsük azokat a szülőket és gyerekeket, akik hasonló cipőben járnak, mint mi. A sok munka és fejlesztés mellett már nem fér bele az idejükbe, hogy ezeket az eszközöket otthon, maguk készítsék el. Mi ezt a terhet levesszük a vállukról és elkészítjük helyettük.

Vásárlókat kiszolgáló üzlethelyiséggel nem rendelkezünk. Termékeinket online rendeléssel tudja megvásárolni! A "Kapcsolat" oldalon találhatja meg elérhetőségeinket, ha termékeinkről bármilyen kérdése lenne.

Termékeink palettája folyamatosan bővül.

templatemo.com